General

Cum dorm si cat de important este somnul pentru câini

Fiecare animal are nevoie de somn, dar durata și frecvența diferă între specii. Câinii au tiparele lor de somn specifice, care se schimbă în funcție de vârstă, dar și de comportamentul stăpânului. Există o legătură directă între sănătatea unui câine și obiceiurile lor de somn.
Read More
Responsabilitate sociala

Ce este de facut in problema cainilor fara stapan

Campania noastră “Ia acasă un cățel, iți dam un pat animalier” a ajuns la final. Aspa împreuna cu voluntarii lor vor continua sa facă eforturi pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân.Au fost 5 weekenduri cu mulți caței in preajma si cu oameni de bine care vor sa ajute. Anterioară…
Read More
Responsabilitate sociala

Ia acasa un catel, iti dam noi patul Animalier

Adopta un catel prin intermediul ASPA! Pentru cateii adoptati, avem cadou de casa noua, un pat pentru caini Animalier. Prin aceasta actiune, dorim sa incurajam si sa sprijinim adoptia cainilor fara stapan, din adaposturi specializate, unde sunt foarte bine controlati, vaccinati, sterilizati si inregistrati in RECS.
Read More
General

Importanța unui pat pentru câini

Un pat pentru câini bun, trebuie să asigure câinelui tău un spațiu care nu este doar confortabil, ci și moale și suportiv. Gândește-te la ce îți trebuie ție! Există o mulțime de aspecte care alcătuiesc un pat bun pentru câine, pe care este bine să le iei în considerare când decizi să îl cumperi.
Read More