Login

Devino distribuitor si diversifica gama de produse cu paturile pentru caini produse de Animalier. Avem colaborari la nivel national cu magazine pet shop, cabinete si farmacii veterirare si saloane de cosmetica pentru cani. Putem produce modele personalizate ca design si culori pentru brand-ul tau

Sistem dropshipping pentru magazinele online

Publica produsele Animalier.ro in magazinul tau online pentru a avea un flux continuu de produse noi. Livrare rapida la client.

Ai nevoie de ajutor? Iti oferim suport tehnic pentru integrare

Prin sistemul dropshipping ai zero costuri ca sa incepi sa vinzi produsele Animalier. Producem permanent modele noi, asiguram stocul de marfa si livrarea rapida catre clienti. 

Animalier Dropshipping
Solicita acces la produsele Animalier prin formularul de contact

Sistem consignatie pentru locatiile fizice

Vinde produsele animalier.ro in locatia ta pentru a avea la raft un produs premium, foarte apreciat de cei care l-au cumparat. Calitatea stofelor folosite la confectionarea paturilor pentru caini animalier, reprezinta pricipalul avantaj competitiv al produselor noastre. 

Prin vanzarea in sistem consignatie nu ai investitie initiala. Iti diversifici stocul de marfa si platesti pe masura ce le vinzi. Beneficiaza de discountul pentru revanzare, comanda produsele direct din platforma folosind codul tau de reseller iar noi ti le trimitem prin curier. 

Animalier Retail
Solicita cont de reseller si iti vom transmite toate detaliile colaborarii. Completeaza formularul de contact!

Productie personalizata

Doresti un design de produs specific, pe care sa aplici bandul sau logul tau? Animalier te ajuta cu partea de creatie. Producem modele personalizate ca forma, dimensiune sau combinatie de materiale, pentru a da unicitate paturilor sau saltelelor pentru caini pe care vrei sa le comercializezi.

Animalier Personalizari
Intra in legatura cu noi, completeaza formularul ce contact!
surorize dog

Vrei sa devii reseller?

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golCatre magazin

    Afla cand avem produse noi

    Producem mereu modele noi, in diverse combinatii de culori. Aboneaza-te si te vom tine la curent cu noile produse publicate pe Animalier.ro