Despre | Animalier

Ce facem...

Suntem producatori de paturi pentru caini. Animalier s-a nascut din dorinta de a oferi prietenilor omului, caini si catei, paturi, culcusuri si imbracaminte premium cu personalitate. 

Cum facem...

Punem accent pe creativitate si calitatea deosebita a materiei prime, pentru produse estetice, durabile si comode. Materia prima este asigurata din surplusul de tesaturi de la fabrici de imbracaminte de top din Romania. Cu responsabilitate sociala si ecologica, schimbam destinatia acestora, adaugand valoare si prelungindu-le durata de viata. 
Exista și un ghid de bune practici referitoare la economia circulara. Bifam cu succes cele mai importante doua chestiuni: prelungim durata de viață a materiei prime și facem produse rezistente in timp, in cazul nostru rezistente la multiple spălări, la temperaturi ridicate.
 
Atunci cand realizam modele noi  sau alegem combinatiile de materiale si culori, ne gandim in primul rand la conforul cainelui dar le vedem in acelasi timp si ca obiecte de design interior. Daca tot cumperi un pat pentru câine, ne am gândit că este bine sa se potrivească și cu decorul. Deoarece producem in serii mici si unicate, ai de ales dintr-o gama foarte variata de culori, sa-ti gasi modelul potrivit pentru casa ta. 
 
Paturile pentru caini Animalier se regasesc pe toate marketplace-urile importante, in magazine pet shop, farmacii si cabinete veterinare sau in saloane de cosmetica canina. 

Obiectivul nostru...

Toti clientii nostri, atat cainii cat si stapanii acestora, sa fie fericiti si multumiti cu produsele Animalier.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golCatre magazin

    Afla cand avem produse noi

    Producem mereu modele noi, in diverse combinatii de culori. Aboneaza-te si te vom tine la curent cu noile produse publicate pe Animalier.ro