Campania noastră “Ia acasă un cățel, iți dam un pat animalier” a ajuns la final. Aspa împreuna cu voluntarii lor vor continua sa facă eforturi pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân.

Au fost 5 weekenduri cu mulți caței in preajma si cu oameni de bine care vor sa ajute.

O surpriza placuta a fost si prezenta televiziunilor importante iar mediatizarea evenimentelor a adus numerosi oameni din Bucuresti si imprejurimi.

Rulează videoul

Cu siguranța ne vom implica si viitor in astfel de acțiuni, pentru ca problema nu se rezolva de pe o zi pe alta, este nevoie de implicare din partea tuturor factorilor prezenți in societate.

Facem apel pe aceasta cale asupra a doua mari probleme care generează situația prezenta

Oamenii sa își sterilizeze cainii si sa nu mai abandoneze pe străzi puii. Sa înțeleagă ca nu mai trăim in evul mediu iar animalele nu sunt niște organisme automate așa cu se considera atunci. S-a demonstrat ca simt dureri si emoții.

Cea de-a doua, sa nu mai fie încurajate acele afaceri bazate pe înmulțirea câinilor, cu sigurul scop acela de a avea profit. Mă refer la afacerile cu câni așa zisi de rasa. Daca ne consideram iubitori de animale,  sa dam prioritate adopțiilor. 

Trendul este unul bun, din ce in ce mai mulți oameni aleg sa adopte in loc sa cumpere.

Mulțumim pentru colaborare celor implicați in proiect.

Echipa Animalier.ro

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golCatre magazin

    Afla cand avem produse noi

    Producem mereu modele noi, in diverse combinatii de culori. Aboneaza-te si te vom tine la curent cu noile produse publicate pe Animalier.ro